ساختار کلی فوم ها حباب های گاز توسط مایع احاطه شده اند که مولکول های سورفکتانت را حمل می کند این مولکول ها به فاز مایع-گاز می چسبند و پایداری آن را بهبود می بخشد.
از سوی دیگر، هوا در مطالعات تشکیل گزارش شده در محدوده 30 تا 80 درصد متفاوت است که معمولاً 50 تا 70 درصد است بنابراین فوم های مورد استفاده در فوم سرد در اصفهان سازی یا مایعات حباب دار و یا فوم های مرطوب هستند.
پارامتر مهم دیگر زمان نیمه عمر فوم است، یعنی زمانی که در طی آن نیمی از حجم فوم به صورت آب تخلیه می شود به طور سنتی، فومهای نسبتاً پایدار در تشکیل کف با نیمه عمر معمولاً چند دقیقه ترجیح داده میشوند.
زمان نیمه عمر با افزایش محتوای هوا و کاهش اندازه حباب افزایش می یابد. اینها به نوبه خود با مخلوط کردن انرژی و غلظت سورفکتانت قابل کنترل هستند زمان نیمه عمر را می توان با کاهش دما افزایش داد و ویسکوزیته fl را افزایش داد.
uid یا با استفاده از یک ماده شیمیایی تثبیت کننده فوم.
اندازه حباب، محتوای هوا و زمان نیمه عمر فومهای مورد استفاده در شکلدهی به بسیاری از پارامترهای فرآیند مانند روش تولید (تولید مخزن و/یا درون خط)، هندسه دستگاه، قدرت و مدت اختلاط، نوع سورفکتانت و دوز بستگی دارد.
در اینجا، اصطلاح قوام به کسر جرمی الیاف جامد در سوسپانسیون آبی قبل از مخلوط کردن فوم اشاره دارد.
برخی از این وابستگی های پیچیده در بخش 3 مورد بحث قرار می گیرند.
دو تصویر از الیاف چوب را در فوم نشان می دهد می بینیم که محدودیت های فضایی ناشی از حباب ها بر مکان، شکل و جهت الیاف تأثیر می گذارد، اما الیاف از طریق رابط های حباب نفوذ نمی کنند برخی از حباب ها به نظر می رسد که به الیاف متصل شده اند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.