ورق کامپوزیت الپولیک بواسطهی استفاده از مواد پلی اتیلن ضد حریق، در هستهی آن یکی از بهترین و با کیفیت ترین انواع کامپوزیت موجود در بازار میباشد که سابقه طراحی و ساخت آن به کشور ژاپن باز میگردد. با توجه به کاربرد فراوان ورق های کامپوزیت در صنعت ساختمان سازی و خصوصا اجرای نمای ساختمان های بلند، بازار فروش ورق کامپوزیت آلپولیک، نقش موثری در دسترسی مصرف کنندگان به این محصول دارد.
نحوه استفاده از ورق کامپوزیت
ورق کامپوزیت در حال حاضر یکی از پرکاربردترین مواد برای نماسازی ساختمانهاست، که به روش های مختلفی بر روی ساختمان نصب میشوند که هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارند. دو روش فیکسینگ (fixing) و هنگینگ (hanging) از متداولترین این روش ها هستند. روش های دیگری مانند H&L و ZS نیز وجود دارند که به علت هزینهی بالای اجرا، در ایران کمتر اجرا میشوند.
در روش فیکسینگ ابتدا زیرسازی فلزی که عموما از جنس آلومینیوم یا آهن است بر روی ساختمان انجام میشود و سپس نبشی هایی از جنس آلومینیوم بر روی آن نصب میشود. ورق های کامپوزیت که از قبل مطابق نقشه برش خورده اند، بوسیله پیچ و پرچ روی این قابها نصب میشوند. فاصله بین ورق ها هم با نوارهای آلومینیومی و چسب پلی اورتان پوشانده و کل کار آب بندی می شود. در این روش امکان تعویض ورق ها وجود ندارد.
در روش دوم که به روش هنگینگ یا ریلی معروف است مرحله زیرسازی مانند روش قبل است. با این تفاوت که به جای استفاده از پیچ و پرچ، بر روی قاب های فلزی شیارهایی ایجاد میکنند که ورق کامپوزیت از قبل آماده سازی شده، در آن جا می خورد. مزیت این روش این است که امکان برداشتن و تعویض ورق ها بعد از نصب وجود دارد همچنین شیارهای روی قاب مانع نفوذ آب به پشت ورق ها شده و نیازی به استفاده از چسب برای آب بندی وجود ندارد.
نکاتی درباره شستشوی ورق کامپوزیت
ورق های کامپوزیت اصولا نیازی به شست و شوی مداوم ندارند. اما بسته به مکان هایی که به کار گرفته میشوند فواصل زمانی شست و شوی آنها متغیر است. به عنوان مثال در نقاط پر تردد شهری که آلودگی هوا زیاد است، مراکز صنعتی و مکان هایی که در معرض گرد و غبار و آلودگی های محیطی است در بازه ی زمانی کوتاهتری باید نسبت به شست و شوی این ورق ها اقدام کرد. در غیر اینصورت در مناطق کمتر آلوده بارش باران میتواند به طور طبیعی ورق های کامپوزیت را شست و شو دهد.
در هر صورت توجه به این موضوع ضرورت دارد که برای شست و شوی ورق های کامپوزیت به هیچ عنوان نباید از شوینده های قوی و اسیدی استفاده کرد.همچنین استفاده از اسکاج یا هر پارچهی ضخیمی ممکن است باعث ایجاد خش بر روی سطح ورق ها شود. بنابراین در صورت نیاز به نظافت این ورق ها، کافی است با استفاده از یک اسفنج نرم که به یک شویندهی بسیار رقیق آغشته شده است سطح آن را تمیز کنید و در ادامه آن را به دقت آبکشی کنید تا مواد شوینده کاملا از سطح ورق پاک شود. یک جریان ملایم باد میتواند به خوبی سطح ورق را خشک کند در غیر اینصورت لازم است حتما آن را خشک کنید.
تولیدکنندگان ورق کامپوزیت آلپولیک
با گسترش استفاده از ورق های کامپوزیت در ایران تولید کنندگان داخلی اقدام به تولید و عرضهی انواع این ورق ها با کیفیت مشابه انواع خارجی آن نمودهاند. عرضه ورق کامپوزیت داخلی علاوه بر صرفه جویی ارزی و ایجاد اشتغال، موجب شده این محصول با قیمت بسیار ارزانتر در اختیار مصرف کنندگان قرار گیرد.
در حال حاضر تولید کنندگان ورق کامپوزیت، انواع مختلفی از ورقهای کامپوزیت نظیر ورق کامپوزیت استیل، ورق کامپوزیت آلپولیک و ورق کامپوزیت آلوباند را به صورت انبوه تولید و به بازار عرضه میکنند. و برای ایجاد سهولت در خرید ورق کامپوزیت، امکان ارتباط مستقیم با خریداران این محصول را فراهم نموده اند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.