خرید ورق کامپوزیت آلوباند درجه یک

ورق کامپوزیت آلوباند، تشکیل شده از سه لایه می باشد، دو لایه آلومینیومی که بصورت روکش در لایه های بالا و پایین قرار گرفته و یک لایه در وسط این دولایه آلومینیومی، از جنس پلی اتیلن یا مواد معدنی نسوز می باشد که در طی یک سری فرایند های شیمیایی و مکانیکی با هم بصورت یک کامپوزیت تولید می شود.

از ورق های کامپوزیت آلومینیومی بیشتر در ساخت و زیبا سازی نمای داخلی و بیرونی ساختمان و ایجاد دکوراسیون واحد‌های مسکونی و تجاری و اداری استفاده می شود. این نوع مواد یکی از مصالح به صرفه در نما سازی بیرون ساختمان می باشد که به دلیل خواص منحصر به فردی که دارند می‌توانند ساختمان را از گزند آلودگی، نور خورشید، سرما و هوازدگی برای مدت طولانی، محافظت کنند و دارایی تنوع بالایی در طراحی و رنگ می باشند.

خرید ورق کامپوزیت آلوباند درجه یک

دو مدل ورق کامپوزیت که باید بشناسید

دو مدل ورق کامپوزیت که باید بشناسید

ورق های کامپوزیت، بسته به نوع استفاده‌ ای که در ساختمان دارند، دارای انواع مختلفی هستند که شامل: ورق های کامپوزیت معمولی با هسته پلی اتیلن، ورق های کامپوزیت با آلومینیوم کند سوز، ورق های کامپوزیت با آلومینیوم نسوز.

همچنین می توان ورق های کامپوزیت را از نظر پوشش و از نظر لایه میانی، مورد استفاده تقسیم بندی قرار داد. این نوع ورق ها برای اولین بار در کشور آلمان ساخته و در ساختمان ها مورد استفاده قرار گرفت. از این ورق ها می توان به عنوان سقف کاذب در جایگاه های عرضه سوخت و تونل ها استفاده کرد.

ورق های کامپوزیت دارای ویژگی‌هایی هستند که آنها را از سایز مصالح ساختمانی متمایز کرده است. ویژگی هایی از قبیل، شکل پذیری، سبک بودن، سرعت بالا در نصب، قیمت مناسب نسبت به سایر مصالح، تنوع در طرح و رنگ. همچنین این ورق ها قابلیت تعویض دارند بگونه‌ای که اگر قطعه ای در حین کار و یا بعد از انجام کار، ایراد پیدا کرد به راحتی می توان آن را تعویض نمود.

این نوع ورق ها یک عایق خوب انرژی و صدا می باشند به گونه‌ای که با نصب آنها تا حد زیادی از ورود سر و صدا به داخل ساختمان می توان جلوگیری کرد و در مصرف انرژی صرفه جویی نمود.

رنگبندی مختلف ورق کامپوزیت

رنگبندی مختلف ورق کامپوزیت

میتوان ورق های کامپوزیت را در رنگ های مختلف تولید نمود. رنگ بندی این نوع ورق ها الهام گرفته از رنگ طبیعت می باشد و از تنوع بالایی برخوردار است. همچنین این ورق ها را می‌توان بصورت روکش دار تولید نمود.

از جمله روکش هایی که می‌توان برای این مواد استفاده کرد می‌توان به: ورق های کامپوزیت با روکش نانو، ورق های کامپوزیت با روکش طرح خش دار، ورق های کامپوزیت با روکش طرح سنگ، ورق های کامپوزیت با روکش طرح چوب و ورق های کامپوزیت با روکش رنگی نام برد.

همچنین این ورق ها را می‌توان با روکش آیینه ای تولید کرد که روکشی شبیه آیینه دارند و در دو رنگ طلایی و سیلور تولید می شوند.

قیمت ارزان ورق کامپوزیت آلوباند

قیمت ارزان ورق کامپوزیت آلوباند

بسته به نوع استفاده از این محصولات، عوامل مختلفی در قیمت ورق کامپوزیت آلوباند می تواند تاثیر گذار باشد. این عوامل شامل، ضخامت آلومینیوم بکار رفته در پوشش این نوع ورق ها، جنس مواد استفاده شده در هسته و نوع پوشش مورد استفاده در آنها می باشد.

هر چقدر ضخامت آلومینیوم بکار رفته در تولید این محصول بیشتر باشد، قیمت تمام شده آن نیز بالاتر خواهد بود. در عوض می توان جهت پایین آمدن قیمت این محصولات در لایه داخلی آن تنها از مواد پلی اتیلن استفاده کرد. این کار باعث پایین آمدن کیفیت محصول شده و همچنین ورق کامپوزیت ضدحریق، نمی باشد.

اما ورق های کامپوزیت ارزان شاید باعث پایین آمدن هزینه های ساختمانی شود ولی بعد از مدت کوتاهی که استفاده شدند در آنها اعوجاج و تو رفتگی ایجاد شده و باعث تخریب نمای ساختمان می شوند. خریداران می‌توانند با خرید ورق کامپوزیت عمده و همچنین توجه به کیفیت ساخت و کیفیت مواد اولیه مورد استفاده و همچنین نوع استفاده از ورق های کامپوزیت هزینه های خود را مدیریت نمایند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.