مراکز زیادی در سراسر کشور در زمینه تولید عمده انواع ورق کامپوزیت فعالیت می کنند و آنها را با اشکال مختلف و متفاوتی تولید و روانه بازار فروش می نمایند، مراکز تولید ورق کامپوزیت Alubond بهترین نوع این ورق ها را متناسب با استاندارد روز دنیا تولید نموده اند و آنها را مستقیم و بی واسطه روانه بازار فروش در سراسر کشور می نمایند.
روش های ساخت ورق کامپوزیت
کامپوزیت عنوان یکی از کاربردی ترین ورق های تولید شده در کشور می باشد که از مصارف بسیار زیادی برخوردار بوده و عمدتاً از آنها برای مصارف صنعتی یا عمرانی استفاده می گردد.
عمده استفاده از ورق های کامپوزیت برای تولید انواع درب، پنجره، سقف شیروانی و بسیاری موارد مختلف دیگر می باشد و صنایع مصرف کننده برحسب شرایط و نیاز خود از آنها برای مصارف گوناگون استفاده می نمایند.
روش های ساخت ورق کامپوزیت متفاوت می باشد و افرادی که در این زمینه فعالیت می کنند با توجه به استاندارد روز دنیا آنها را تولید و عرضه کرده که این امر می تواند به تولید بهترین نوع این محصول در کشور نیز کمک شایانی نماید.
برای تولید انواع ورق کامپوزیت ابتدا مواد اولیه که برای ساخت و تولید آن مورد نیاز می باشد را فراهم و آماده سازی می کنند که آمادهسازی کردن ورق ها شامل تهیه آنها و استفاده از ورق های مناسب برای تولید این محصول می باشد که از لحاظ کیفی و مقاومت در بالاترین سطح ممکن قرار داشته باشند.
در مرحله بعد ورق های آلومینیومی که آماده سازی شده اند را با استفاده از فناوری های مختلف و با کوره ها و دستگاه های مجهز روکش می کنند که این امر در فضاها و اتاق هایی که عاری از هرگونه آلودگی های محیطی و زیست محیطی و از جمله گرد و غبار می باشد انجام می شود که این عامل می تواند بر افزایش کیفیت و مقاومت ورق های تولید شده تاثیر گذارد.
مرحله سوم در تولید این محصول مرحله جداسازی می باشد که در آن ورق های آلومینیوم که برای تولید کامپوزیت استفاده شده اند، با استفاده از دستگاه مخصوص جداسازی می شوند و سپس با استفاده از چسب هایی که برای این امر تولید گردیده اند ورق های آلومینیوم پشتی به ورق های آلومینیومی جلویی چسبیده شده و برای مرحله بعد آماده می گردند.
مرحله آخر مرحله نهایی سازی می باشد که در این مرحله ورق های کامپوزیتی که با روش های در مراحل قبل تولید گردیده است را با استفاده از دستگاه های مختلفی صیقل می دهند و آنها را بر حسب قطر، ضخامت و اندازه هایی که متناسب با استاندارد دنیا می باشد و از طرفی متناسب با نیاز بازار و مصرف کننده است صیقل داده و برای عرضه و فروش بازار داخلی آماده می نمایند.
طبقه بندی ورق کامپوزیت از لحاظ فاز زمینه
ورق کامپوزیت از لحاظ فرآیند تولید و همچنین فاز زمینه آن دارای انواع مختلفی می باشد که هر کدام از آنها برای مصارف مختلف و متعدد قابل استفاده می باشند به همین علت در این مقاله به طبقه بندی ورق کامپوزیت از لحاظ فاز زمینه اشاره خواهیم.
- ورق کامپوزیت لایه ای یکی از نمونه های این محصول می باشد که فاز زمینه آن به صورت لایه ای بوده و عمدتاً از ورق های سرامیکی، فلزی و یا نمونه های مختلف دیگر در ساخت و تولید آنها استفاده شده است.
- ورق کامپوزیت ذره ای نمونه دیگری می باشد که فاز زمینه آن از ذرات بسیار ریز ساخته شده است و عمدتاً از ذرات تیتانیوم، آلومینیوم و غیره استفاده شده است و نسبت به نمونه های مختلف دیگر از کیفیت و کارایی بسیار خوبی برخوردار می باشد.
- ورق کامپوزیت حجمی نمونه ای است که زمینه و ذرات تشکیل دهنده آن به صورت حجمی طراحی گردیده اند و این محصول با توجه به کیفیت و مقاومتی که دارد از مصارف گوناگونی برخوردار می باشد.
- ورق کامپوزیت ورقه ای نمونه دیگری از این محصول می باشد که فاز زمینه آن به صورت اشکال ورقه ای قرار گرفته است و با توجه به ساختاری که دارد برای سقف شیروانی یا فضاهای مختلف بسیار مناسب می باشد.
- ورق کامپوزیت الیافی نمونه دیگری می باشد که از الیاف رشته ای با توجه به نیاز بازار در فاز زمینه این محصول استفاده گردیده است.
مراحل طراحی ورق کامپوزیت Alubond
همانطور که اشاره شد ورق های کامپوزیت دارای مصارف مختلف و متعددی می باشند و بازار و صنعت نسبت به شرایط و نیازی که به این محصول دارد از آنها به اشکال مختلفی استفاده می نماید.
یکی از موارد مهم در خصوص استفاده از این محصول مراحل طراحی ورق کامپوزیت می باشد و صنایعی که در این زمینه فعالیت می کنند باید باتوجه به روشی که در این بخش به آن اشاره می شود آنها را برای طراحی و اجرا آماده نمایند.
برای طراحی ورق کامپوزیت Alubond ابتدا طرح اولیه فضایی که قرار است از این ورق ها در آنها استفاده شود با استفاده از نرم افزار آرشیتکت به صورت سه بعدی طراحی و اجرا می شود و واحدهایی که در این زمینه فعالیت می کنند با اندازه گیری دقیق، اندازه های مناسب را محاسبه کرده و آنها را در اختیار واحدهای ذیربط قرار می دهند.
بعد از آنکه طرح اولیه برای اجرا و طراحی ورق کامپوزیت آماده شد طرح ساختمان با استفاده از دوربین های عکاسی مخصوصی گرفته می شود و آنها نیز به شیوه ای دیگر در اختیار طراحان قرار می گیرد.
سپس ورق های کامپوزیت آماده شده با استفاده از دستگاه سی ان سی یا دستگاه برش در ابعاد و اندازه های مختلف برش داده می شود و با استفاده از لوازم لازم و ضروری در محلهای مناسب که برای طراحی و نصب آنها لحاظ گردیده است قرار گرفته و نصب و اجرا می گردند.
صادر کننده ورق کامپوزیت Alubond
کامپوزیت از لحاظ شفافیت دارای انواع مختلفی است و می توان آنها را در دو دسته ورق کامپوزیت براق و ورق کامپوزیت مات قرار داد که هر کدام دارای کاربرد ها و ویژگی های مختلف و متفاوتی می باشند.
صادر کننده ورق کامپوزیت Alubond که در زمینه صادرات این محصول فعالیت می کند اقدام به توزیع ورق کامپوزیت نامبرده در سراسر کشور نیز نموده است و آنها را که از کیفیت بسیار خوبی برخوردار می باشند را در اختیار بازار فروش و خریداران نیز قرار می دهند.
توزیع بهترین ورق کامپوزیت Alubond از طریق این سایت اینترنتی نیز انجام می شود و خریدار در هر نقطه از کشور که باشد به راحتی می تواند این محصول را خریداری نماید.
این سایت به عنوان فروشگاه ورق کامپوزیت Alubond در کشور می باشد که به صورت آنلاین و اینترنتی در این زمینه فعالیت می نماید و این محصول را با توجه به شرایط و نیاز بازار و مصرف کننده به اشکال مختلف و متفاوت و در رنگ های گوناگونی به فروش می رساند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.