در مورد خاص پسته، در یک کارآزمایی بالینی که بر روی 28 فرد مبتلا به دیسلیپیدمی انجام شد، اثر مفیدی بر فشار خون مشاهده شد که به مدت چهار هفته از یک رژیم کنترل کمچربی پیروی کردند، رژیمی که 10 درصد از کل انرژی را از پسته داشت.
یا رژیمی با 20 درصد کل انرژی از پسته شور کیلویی کاهش قابل توجه فشار خون سیستولیک (SBP) به ویژه پس از پیروی از رژیم غذایی حاوی 10 درصد از کل انرژی به عنوان پسته مشاهده شد، بنابراین، هیچ اثر وابسته به دوز مشاهده نشد علاوه بر این، هیچ تفاوتی در فشار خون دیاستولیک (DBP) ثبت نشد.
مطالعه اخیر دیگری که بر روی افراد مبتلا به دیابت نوع دوم توسط Sauder و همکاران انجام شده است کاهش SBP را پس از مصرف رژیم غذایی با 20 درصد انرژی از پسته به مدت چهار هفته نشان داد.
با این حال، سه کارآزمایی تغذیه کنترلشده اضافی، اثرات کاهش فشار خون پسته را بهعنوان یک پیامد ثانویه ارزیابی کردند و تفاوتهای غیر قابلتوجهی در SBP و DBP بین آن دسته از آزمودنیهایی که با پسته مکمل یا بدون مکمل بودند، مشاهده شد.
در نهایت، بررسی اخیر و متاآنالیز بیش از 20 RCT نشان داد که علیرغم مصرف آجیل مخلوط ممکن است DBP را کاهش دهد، به نظر میرسد پسته قویترین اثر را در کاهش DBP و SBP دارد بنابراین، اگرچه شواهدی وجود دارد که نشان میدهد پسته ممکن است فشار خون را کاهش دهد، نتایج ناسازگار، ادامه بررسی این جنبه را تشویق میکند.
مصرف آجیل همچنین عملکرد اندوتلیال را بهبود می بخشد اثر ضد آتروژنیک فندق قبل و بعد از مصرف در 21 فرد هیپرکلسترولمیک بررسی شد.
مصرف یک رژیم غذایی غنی شده با فندق (که 18 تا 20 درصد از کل انرژی دریافتی روزانه را شامل می شود) به مدت چهار هفته به طور قابل توجهی اتساع با واسطه جریان (FMD)، TC، TG، LDL، و HDL و همچنین LDL اکسید شده (oxLDL) را بهبود بخشید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.